gallery/images-logo-ocell
  gallery/images-logo_lluis
  gallery/images-logomarmagic95x62

  Telèfon de reservas

  645 895 880

  gallery/images-f_logo
  gallery/images-catalonia
  gallery/images-spain
  gallery/images-news-icon
  gallery/images-france
  gallery/images-uk
  gallery/images-video_icon
  gallery/images-cuadregran

  Menú de migdia entre setmana/ Lunch menu · 12,00€

  30  anys,  amb  molt  de  gust!

  Avui complim 30 anys i volem celebrar-ho amb tots vosaltres perquè després d’anys de compartir taula, emocions i il·lusions hem arribat a formar una gran família.

  Durant aquest temps, ens hem esforçat per donar-vos el millor de la nostra cuina, per perfeccionar els nostres plats, per renovar el nostre espai i, sobretot, per fer-vos sentir com a casa.

  Tot va començar entre els fogons i les taules de Can Lluís, bressol d’aquesta realitat, quan m’imaginava que en el futur jo també tindria el meu restaurant. A foc lent, vaig anar cuinant la idea fins que un bon dia, en el nostre barri de sempre, el meu somni es va fer realitat:

  el 3 de juny de 1984 obria Els Ocellets.

  I ja han passat 30 anys, que no són molts però tampoc en són pocs. És prou temps per tenir un munt d’històries per explicar-vos: aquí s’hi han celebrat aniversaris, nadals, naixements, uns jocs olímpics, l’entrada al nou segle, però també hem vist reunions d’amics, l’inici de nous projectes, petons furtius, plors i, fins i tot, algun plat ha contribuït a endolcir moltes vetllades.

  Han estat anys d’esforç, lluita, alegries, dubtes i molta satisfacció. I tot plegat ens ha donat l’experiència i la força suficients per afrontar  el futur amb esperança.

  Avui ens sentim molt feliços i orgullosos d’haver arribat fins aquí i, per això, hem volgut compartir-ho amb vosaltres. L’equip d’Els Ocellets us agraeix la companyia en aquest dia tan especial, i esperem continuar amb la mateixa il·lusió el camí encetat un 3 de juny, de fa 30 anys!

  Xavier Rodríguez  i l’equip d’Els Ocellets

  gallery/images-direccion_y_telefono